Noordwijk advies

 consultancy en interim-management

 

ZKN

Om u als cliënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te bieden heeft ZKN, in samenwerking met het onafhankelijke certificeringinstituut KIWA, een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. De klinieken met een ZKN-keurmerk, voldoen aan zeer strenge eisen. U kunt er dus van uitgaan dat u bij een kliniek met het ZKN-keurmerk aan het goede adres bent.

 

   http://www.vmszkn.nl/

                        http://www.zkn.nl

Pameijer

Stichting Pameijer is een zorgaanbieder in de regio Rotterdam. Er wordt zorg geleverd aan GZ, SP en GGZ clienten.

 http://www.pameijer.nl/

's Heeren Loo

's Heeren Loo is een landelijk werkende zorgaanbieder voor mensen met een (verstandelijke) beperking. 's Heeren Loo biedt thuishulp, geeft dagbesteding, biedt de mogelijkheid tot logeren en geeft steun en advies. Op een groot aantal locaties in Nederland wonen de clienten van 's Heeren Loo in een omgeving waarin zij prima kunnen gedijen. 

 

Rijk Roor - ROOR Health Care & Art

ROOR Health Care & Art

In zijn bureau ROOR Health Care & Art komen zijn beroep als interim manager in de zorg en zijn praktijk als (deeltijd) beeldend kunstenaar samen. Rijk Roor maakt robuuste kunstwerken waarbij verschillende media worden gebruikt. Zowel doeken als panelen, soms met hergebruik van materialen in combinatie met verf, incidenteel met lichteffecten. Veelal verassend en origineel .......... altijd krachtig, vaak kleurrijk.

www.rijkroor.nl
 

 

algemeen Logo

WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) is een vernieuwende, toonaangevende organisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de regio Haaglanden. WZH biedt dagelijks aan meer dan 2500 mensen kwaliteitszorg op maat, variërend van persoonlijke en huishoudelijke verzorging tot begeleiding, behandeling en verpleging. 
WZH heeft momenteel dertien verschillende woonzorgcentra en een thuiszorgtak. Bij WZH werken in totaal ruim 2.000 medewerkers en meer dan 1.000 vrijwilligers.

www.wzh.nl

 

Alles over de Wet Maatschappelijke Ontwikkeling (WMO)

 wmo.startkabel.nl
 

Erasmus Centrum voor management development in de zorg, vormingsplaats voor managers en bestuurders in de zorg

 http://www.erasmuscmdz.nl/

 

 

Branche-organisatie voor zorgverzekeraars: Zorgverzekeraars Nederland 

 http://www.zn.nl/

 

Lijn5 Stichting De Opbouw: vijf (jeugd) zorginstellingen Amstelduin, OPL, Meerwijck, Nové en Woldyne bouwen met passie aan zorg en behandeling die past

  http://www.ln5.nl/

 

Amerpoort verleent in de provincie Utrecht en 't Gooi diensten aan mensen met een beperking: wonen, logeren, dagbesteding, vorming en training, vrijetijdsbesteding, thuiszorg, advies en ondersteuning 

   http://www.amerpoort.nl

 

European Haealthcare Fraude and Corruption Network: Working Together to Combat Healthcare Fraud & Corruption

 http://www.ehfcn.org/